Страхувам се... и все пак ще го направя

Нов продукт

13,46 лв

      

17,95 лв

Автор:Д-р Сюзън Джефърс
ISBN:978-954-390-128-9
Издание:1
Година:2017
Страници:236
Език:Български
Издател:Скайпринт

Повече детайли

От какво се страхувате?

  • Да вземате решения?
  • Да прекратите незадоволителна връзка?
  • Да смените работата си?
  • Да се изправите пред неизвестността на бъдещето?

Каквито и да са вашите страхове, тази книга ще ви научи как да преминете през тях и да ги оставите зад гърба си. И да продължите живота си начисто по начина, по който винаги сте искали.

„Страхувам се... и все пак ще го направя“ е класика преиздавана в милионни тиражи, а оригиналното заглавие Feel the Fear and Do It Anyway е запазена марка в трийсет и една държави на курсове и семинари, базирани върху концепцията, идеите и техниките, описани тук от д-р Сюзън Джефърс.

Но това не е книга само за страха. Тя е за вътрешната сила, за решенията и изборите, за даването и вземането, за подкрепата, за поемането на рискове, за разширяването на личната „зона на комфорт“ и най-вече за възвръщане на радостта от живота.

„Да живееш, означава да рискуваш. „Страхувам се... и все пак ще го направя“ е помогнала на безкрайно много мъже и жени да успеят.“

Луиз Хей

Ако сте убедени, че можете да се справите с всичко, което се изпречи на пътя ви, от какво бихте могли да се страхувате? Отговорът е: от нищо!

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ:

Поръчайте „Страхувам се... и все пак ще го направя“ и ще получите ПОДАРЪК – едногодишен абонамент за мобилното приложение Бързи Книги!

Бързи Книги е първото мобилно приложение за аудиорезюмета на книги в България. В него ще откриете ключови изводи на световни бестселъри от разнообразни категории, откъси от книги, биографии на знаменитости, детски приказки, произведения от български автори и още много полезни ресурси.

Офертата е валидна до 03.06.2022 г.

АвторД-р Сюзън Джефърс
ISBN978-954-390-128-9
Издание1
Година2017
Страници236
ЕзикБългарски
ИздетелСкайпринт

Подобни книги

Още 22 книги от същата категория:

Продуктът е добавен успешно към сравнението на продукти!