-52%

Селекция "Усмихни се"

Селекция "Усмихни се"

Нов продукт

23,93 лв

      

49,85 лв

Вместо 31,71 лв

Редакторската селекция "Усмихни се" съдържа следните книги:

1. Кендра Адачи - Кухнята на мързеливия гений

2. Кендра Адачи - Принципите на мързеливия гений

3. Стефанос Ксенакис - Подаръкът

Повече детайли

Кендра Адачи - Кухнята на мързеливия гений:

Времето лети и наред с всички останали задачи скоро ще трябва да приготвите поредната вечеря, сутрешната закуска, съботния обяд... Отново и отново. Разбира се, продуктите, качеството, вкусът и видът на храната са важни неща. Важни са и разнообразието, сервирането, правилното подреждане, чистотата, кухненските уреди, съдовете. Позволете да ви попитам: всички те ли са еднакво важни? Ако отговорът ви е не, най-вероятно ще се разберем и тази книга ще ви бъде полезна, а е напълно възможно да промени и цялото ви ежедневие.

Кендра Адачи - Принципите на мързеливия гений:

Не всичко се свежда до гениалност или до мързел. Трябва да изберете нещо средно. Ако се ангажирате с много неща, без да прецените какво наистина е важно за вас (и какво все пак трябва да се свърши), накрая ще се озовете на кръстопът - да се съсипете от работа, като държите на всичко, или да се предадете и да не ви пука абсолютно за нищо.

Кендра Адачи предлага друг подход. Бъдете гениални по отношение на важното за вас и мързеливи по отношение на маловажното. Принципите на мързеливия гений ще ви помогнат да не хабите излишни усилия, които ви докарват до ръба на истерията, да определите приоритетите си и да се съсредоточите върху тях.

Стефанос Ксенакис - Подаръкът

„Подаръкът“ оглавява класацията за бестселъри в Гърция повече от 80 седмици и печели наградата на читателите за книга на годината.

Едва ли ще забравите скоро дори един от кратките разкази в тази книга. Ще се сещате за тях, когато ви е нужно вдъхновение, ще ги споделяте с приятели, ще ги давате за пример на децата си...

ЕзикБългарски
ИздетелСкайпринт

Подобни книги

Още 4 книги от същата категория:

Продуктът е добавен успешно към сравнението на продукти!