-32%

Селекция "Приложна психология"

Селекция "Приложна психология"

Нов продукт

49,50 лв

      

72,80 лв

Вместо 62,83 лв

Редакторската селекция "Приложна психология" съдържа следните книги:

1. Джесика Лейхи - Даровете на неуспеха

2. Д-р Сюзън Джефърс - Страхувам се... и все пак ще го направя

3. Кати Милкман - Психология на промяната

4. Лиз Фослин и Моли Уест Дъфи - Над нещата

Повече детайли

Джесика Лейхи - Даровете на неуспеха:

Съвременните родители са достигнали до безпрецедентно ниво на свръхзагриженост. Те се втурват към училището, за да занесат забравената домашна работа на детето си, избират приятелите му, недоволстват пред учителите от ниските оценки и изземват функцията на треньорите. Така с напълно излишна и погрешно насочена отдаденост отглеждат почти безпомощни деца, които се ужасяват от неуспехите и не са в състояние да решават сами проблемите си. И това продължава през целия им живот.

Д-р Сюзън Джефърс - Страхувам се... и все пак ще го направя:

От какво се страхувате?

  • Да вземате решения?
  • Да прекратите незадоволителна връзка?
  • Да смените работата си?
  • Да се изправите пред неизвестността на бъдещето?

Каквито и да са вашите страхове, тази книга ще ви научи как да преминете през тях и да ги оставите зад гърба си. И да продължите живота си начисто по начина, по който винаги сте искали.

„Страхувам се... и все пак ще го направя“ е класика преиздавана в милионни тиражи, а оригиналното заглавие Feel the Fear and Do It Anyway е запазена марка в трийсет и една държави на курсове и семинари, базирани върху концепцията, идеите и техниките, описани тук от д-р Сюзън Джефърс.

Кати Милкман - Психология на промяната:

Ако сте наясно какво трябва да промените, значи вече сте свършили част от работата. Но често пътят към промяната е осеян с пречки, които си създавате сами. Заради мимолетни увлечения проваляте грижливо обмислени планове. Искате да подобрите живота си, но отлагате първата крачка. Поради нерешителност отстъпвате пред хора с доста по-скромни възможности

В „Психология на промяната“ ще се запознаете с резултатите от десетки мащабни проучвания на професор Кати Милкман и ще научите как:

  • да изберете идеалния момент за поставяне на ново начало;
  • да разпознаете и преодолеете психологическите бариери, които ви спъват;
  • да изградите имунитет срещу вътрешните си конфликти;
  • да развиете навици и умения, които ви носят успех.

Но най-важното е, че тази книга ще ви осигури нов подход към житейските предизвикателства и ще ви покаже как да се превърнете в човека, който винаги сте искали да бъдете.

Лиз Фослин и Моли Уест Дъфи - Над нещата:

От ранно детство ви внушават, че да изпитвате завист е недостойно; да давате воля на гнева си е осъдително; да съжалявате за пропуснатите възможности е безполезно; да проявявате уязвимост е малодушие.

Но истината е друга. Завистта ви припомня мечтите, които сте пренебрегнали. Гневът ви мотивира да отстоявате своите позиции. Разкаянието превръща грешките ви в уроци. Уязвимостта е цената на любовта.

Макар да са неприятни и понякога нетърпими, тези емоции не са отрицателни в своята същност. Начинът, по който им реагирате, ги прави такива. Необходима ви е пренагласа.

Колко пъти сте чували думите: „Я се стегни!“ Или: „Мисли си за нещо друго и ще ти мине!“ Изключително вреден съвет. Душевната болка не се лекува с празни приказки и отвличане на вниманието. Тъкмо обратното – спрете, признайте терзанията си и ги приемете. Отдайте им дължимото, в крайна сметка те се опитват да ви подскажат нещо.

Фактът, че се заинтригувахте от тази тази книга, е стъпка в правилната посока. Тя ще ви помогне да преодолеете своите трудни моменти, да разберете защо ви се случват и да отгатнете смисъла, скрит във всеки от тях.

ЕзикБългарски
ИздетелСкайпринт

Подобни книги

Още 4 книги от същата категория:

Продуктът е добавен успешно към сравнението на продукти!