Автори Има 27 автори

16 - 27 от 27 елемента
 • Мирослав Михайлов

  Мирослав Михайлов (1965) е български писател, чийто произведения граничат с границата на абсурда, а често и я преминават.

 • Ранган Чатърджи

  Д-р РАНГАН ЧАТЪРДЖИ става най-популярният лекар във Великобритания след като е избран за водещ на телевизионното предаване на BBC „Доктор в къщата“ (Doctor in the House). Книгата му„Четирите стълба на здравето“ (The 4 Pillar Plan) е бестселър не само в родината му, а в повечето страни, сред които и България.

 • Силвия Дей

  СИЛВИЯ ДЕЙ е американска писателка на съвременни любовни романи е еротични трилъри. Книгите често попадат в списъците с бестселъри на Ню Йорк Таймс и за преведени в над 40 държави. Еротичните трилъри, издадени на български от „Скайпринт“са „Жега“ и Защитен свидетел/По ръба (в един том).

 • Симеон Радев

  СИМЕОН РАДЕВ е виден български писател, дипломат, историк, революционер и публицист. С любезното съдействие на историка Цочо Билярски ви представяме три неиздавани доскоро ръкописа от личния му архив: „Строителите на съвременна България“ („Произходът на съвременна България“ и „Руско-българският конфликт и дипломацията (1886–1887 г.)“; „Дипломатическа история на Освобождението на България“ и „Силуети и портрети из литературата и изкуствата“.

 • Стефка Петрова

  СТЕФКА ПЕТРОВА(1938), професор, доктор на филологическите науки. Автор на стотици научни публикации, учебници, помагала, сред които Българска граматика – основни правила.

 • Сюзън Уайз Бауер

  СЮЗЪН УАЙЗ БАУЕР (родена през 1968 г.) е американска писателка, преподавател по английски език по писане и американска литература в Колежа на Уилям и Мери и основател на Well-Trained Mind Press (бившата Peace Hill Press).

 • Тай Болинджър

  ТАЙ БОЛИНДЖЪР е роден е на 19-и януари 1968 година, дипломиран експерт-счетоводител и радио водещ, защитник на здравната свобода, продуцент на документални филми и автор на бестселъра Истината за рака(The Truth about Cancer).

 • Уилям Сиърс

  УИЛЯМ СИЪРС,най-авторитетният американски педиатър, автор (заедно със съпругата си Марта Сиърс и синовете им, Робърт и Джеймс) на „Книга за бебето“, определена като „библията за млади родители на поколенията след д-р Спок“.

 • Федерико Моча

  ФЕДЕРИКО МОЧА е италиански режисьор, сценарист и писател на бестселъри в жанра „любовен роман“. Роден е на 20 юли 1963 г.Първият му роман е „Три метра над небето“, по който са заснети италианска и испанска филмови версии. Продължението на този любим тийнейджърски роман е озаглавено „Искам те“.

 • Франческа Марчано

  ФРАНЧЕСКА МАРЧАНО е родена в Рим на 17-и юли 1955 година. Автор на романа „Червената Къща“, фамилна сага за няколко поколения в превод на професор Нели Раданова.

 • Халил Джубран

  ХАЛИЛ ДЖУБРАН (1883-1931) е ливански писател, поет, философ и художник. През по-голямата част от живота си работи в Ню Йорк. В творчеството си комбинира елементи от източния и западния мистицизъм. Един от емблематичните му любовни романи е „Селма“ (Broken Wings), издаден от „Скайпринт“ с прекрасния превод на Инна Учкунова.

 • Холи Блек

  ХОЛИ БЛЕК(1971) е популярна писателка във фентъзи жанра, автор на „В най-потайните дебри“ (The Darkest Part of the Forest).Издала е десетки романи и е носител на множество литературни награди.

16 - 27 от 27 елемента
Продуктът е добавен успешно към сравнението на продукти!