Автори Има 27 автори

10 - 18 от 27 елемента
 • Джеймс Малахан Кейн

  ДЖЕЙМС КЕЙН, основоположник на американския „черен“ роман, автор на „Двойна застраховка“.

 • Джеймс Хънтър

  ДЖЕЙМС ХЪНТЪР, роден на 26 юни 1955 година е автор на 3 световни бестселърa, които се изучават програмите по бизнес администрация на много учебни заведения. Преведени са на повече от 12 езика и се радват на успех в Европа и Северна Америка. На български ви предлагаме „Монахът и изпълнителният директор“ в превод на Ира Коловска.

 • Джордж С. Клейсън

  ДЖОРДЖ С. КЛЕЙСЪН е американски писател, обезсмъртил името си с една-единствена книга – „Най-богатият човек във Вавилон“ (The Richest Man in Babylon).

 • Елберт Хъбард

  Елберт Хъбард (1856-1915) е американски писател, издател, художник и философ. Разказът му „Писмо за Гарсия“ доскоро беше най-тиражираното литературно произведение в света, с над 40 милиона копия.

 • Катя Панцар

  Журналистката КАТЯ ПАНЦАР е родена Хелзинки. Книгата й „Сису“, преведена на 18 езика, е посветена на финландския начин за постигане на щастие, хармония, жизненост и благополучие.

 • Марин Загорчев

  МАРИН ЗАГОРЧЕВ (1972 г.) е един от най-известните български преводачи, биолог по образование, владеещ повечето всички европейски езици. Автор е на „Навигатор по математика“, A Practical Bulgarian Grammar, Learn Bulgarian the Easy Way, Учим болгарский легко и много други учебници и помагала за изучаване на чужди езици.

 • Мирослав Михайлов

  Мирослав Михайлов (1965) е български писател, чийто произведения граничат с границата на абсурда, а често и я преминават.

 • Ранган Чатърджи

  Д-р РАНГАН ЧАТЪРДЖИ става най-популярният лекар във Великобритания след като е избран за водещ на телевизионното предаване на BBC „Доктор в къщата“ (Doctor in the House). Книгата му„Четирите стълба на здравето“ (The 4 Pillar Plan) е бестселър не само в родината му, а в повечето страни, сред които и България.

 • Силвия Дей

  СИЛВИЯ ДЕЙ е американска писателка на съвременни любовни романи е еротични трилъри. Книгите често попадат в списъците с бестселъри на Ню Йорк Таймс и за преведени в над 40 държави. Еротичните трилъри, издадени на български от „Скайпринт“са „Жега“ и Защитен свидетел/По ръба (в един том).

10 - 18 от 27 елемента
Продуктът е добавен успешно към сравнението на продукти!