Автори Има 27 автори

13 - 24 от 27 елемента
 • Елберт Хъбард

  Елберт Хъбард (1856-1915) е американски писател, издател, художник и философ. Разказът му „Писмо за Гарсия“ доскоро беше най-тиражираното литературно произведение в света, с над 40 милиона копия.

 • Катя Панцар

  Журналистката КАТЯ ПАНЦАР е родена Хелзинки. Книгата й „Сису“, преведена на 18 езика, е посветена на финландския начин за постигане на щастие, хармония, жизненост и благополучие.

 • Марин Загорчев

  МАРИН ЗАГОРЧЕВ (1972 г.) е един от най-известните български преводачи, биолог по образование, владеещ повечето всички европейски езици. Автор е на „Навигатор по математика“, A Practical Bulgarian Grammar, Learn Bulgarian the Easy Way, Учим болгарский легко и много други учебници и помагала за изучаване на чужди езици.

 • Мирослав Михайлов

  Мирослав Михайлов (1965) е български писател, чийто произведения граничат с границата на абсурда, а често и я преминават.

 • Ранган Чатърджи

  Д-р РАНГАН ЧАТЪРДЖИ става най-популярният лекар във Великобритания след като е избран за водещ на телевизионното предаване на BBC „Доктор в къщата“ (Doctor in the House). Книгата му„Четирите стълба на здравето“ (The 4 Pillar Plan) е бестселър не само в родината му, а в повечето страни, сред които и България.

 • Силвия Дей

  СИЛВИЯ ДЕЙ е американска писателка на съвременни любовни романи е еротични трилъри. Книгите често попадат в списъците с бестселъри на Ню Йорк Таймс и за преведени в над 40 държави. Еротичните трилъри, издадени на български от „Скайпринт“са „Жега“ и Защитен свидетел/По ръба (в един том).

 • Симеон Радев

  СИМЕОН РАДЕВ е виден български писател, дипломат, историк, революционер и публицист. С любезното съдействие на историка Цочо Билярски ви представяме три неиздавани доскоро ръкописа от личния му архив: „Строителите на съвременна България“ („Произходът на съвременна България“ и „Руско-българският конфликт и дипломацията (1886–1887 г.)“; „Дипломатическа история на Освобождението на България“ и „Силуети и портрети из литературата и изкуствата“.

 • Стефка Петрова

  СТЕФКА ПЕТРОВА(1938), професор, доктор на филологическите науки. Автор на стотици научни публикации, учебници, помагала, сред които Българска граматика – основни правила.

 • Сюзън Уайз Бауер

  СЮЗЪН УАЙЗ БАУЕР (родена през 1968 г.) е американска писателка, преподавател по английски език по писане и американска литература в Колежа на Уилям и Мери и основател на Well-Trained Mind Press (бившата Peace Hill Press).

 • Тай Болинджър

  ТАЙ БОЛИНДЖЪР е роден е на 19-и януари 1968 година, дипломиран експерт-счетоводител и радио водещ, защитник на здравната свобода, продуцент на документални филми и автор на бестселъра Истината за рака(The Truth about Cancer).

 • Уилям Сиърс

  УИЛЯМ СИЪРС,най-авторитетният американски педиатър, автор (заедно със съпругата си Марта Сиърс и синовете им, Робърт и Джеймс) на „Книга за бебето“, определена като „библията за млади родители на поколенията след д-р Спок“.

 • Федерико Моча

  ФЕДЕРИКО МОЧА е италиански режисьор, сценарист и писател на бестселъри в жанра „любовен роман“. Роден е на 20 юли 1963 г.Първият му роман е „Три метра над небето“, по който са заснети италианска и испанска филмови версии. Продължението на този любим тийнейджърски роман е озаглавено „Искам те“.

13 - 24 от 27 елемента
Продуктът е добавен успешно към сравнението на продукти!