Пълно финансово преобразяване

Нов продукт

13,97 лв

      

19,95 лв

Автор:Дейв Рамзи
ISBN:978-954-390-160-9
Издание:1
Година:2020
Страници:262
Език:Български
Издател:Скайпринт

Повече детайли

Дългове, изтощителни вноски по кредити, тревога от нарастващите цени, почти никакви спестявания... Може би ви е познато. Но все пак има един сигурен начин да се излезе от това положение.

Нарича се Пълно Финансово Преобразяване.

Досега сте чували какви ли не примамливи схеми за бързо забогатяване и инвестиционни хитрости, от които ви дойдоха много оригинални идеи, обаче в джоба ви не остана нищо. Ако сте уморени от лъжи и фалшиви обещания, ето нещо съвсем различно – ясен и изпълним план, който ще промени отношението ви към цялата финансова система. С него можете да контролирате парите си, да ги накарате да работят за вас и да натрупате състояние. Успехът няма да дойде даром – има си цена, която трябва да се заплати. Но десетки хиляди хора го направиха и се освободиха завинаги от тревогите за пари, финансовия стрес и дълговете. Уверявам ви, че си струва и чувството е прекрасно.

Дейв Рамзи е най-авторитетният и популярен финансов консултант в САЩ. Радиопредаването му The Dave Ramsey Show се излъчва по над 570 радиостанции и е слушано от 12 милиона души седмично.

АвторДейв Рамзи
ISBN978-954-390-160-9
Издание1
Година2020
Страници262
ЕзикБългарски
ИздетелСкайпринт

Подобни книги

Още 2 книги от същата категория:

Продуктът е добавен успешно към сравнението на продукти!