-30%

Суперсилата на влиятелните хора МЕКА КОРИЦА

Суперсилата на влиятелните хора МЕКА КОРИЦА

Нов продукт

12,57 лв

      

17,95 лв

Автор: Зоуи Чанс

ISBN: 978-954-390-185-2

Година: 2022

Страници: 246

Формат: 14/21 см

Корица: мека

Повече детайли

Всеки от нас получава по рождение дарбата да влияе на другите. При появяването си на света сме напълно беззащитни, но имаме способността да изразяваме желанията си, да се свързваме с човешките същества от обкръжението ни и да ги убеждаваме да се грижат за нас. С годините обаче става все по-сложно да накараме хората да съдействат за осъществяването на идеите ни. Ставаме по-силни, по-умни, по-образовани, но вродените ни умения вече не вършат същата работа, а силата на въздействието ни очевидно намалява.

Да бъдете влиятелни в света на възрастните, е изключително тънко изкуство. В тази книга ще се запознаете с някои ключови научни разработки от областта на социалната психология, икономиката, маркетинга и невробиологията, които обясняват процеса на вземане на решения и невидимите сили, определящи поведението. Тук ще откриете, че:

Не е нужно да сте напорист, за да сте влиятелен. Точно обратното е.

Упражнявате по-силно въздействие, когато слушате, а не когато говорите.

Фактите са далеч по-малко убедителни, отколкото предполагате. Има по-ефективни начини да подтикнем хората към правилния избор.

Преодоляването на чуждата съпротива не ви прави влиятелни.

По-важно е обаче, че ще усвоите техники, с които да влияете на хората и начини да развиете харизмата си. Ще срещнете алигатори, скайдайвъри и професионални измамници, Дженифър Лорънс, Чингис хан и човека, който спаси света като произнесе една кратка дума.

АвторЗоуи Чанс
ISBN9789543901852
Изданиепърво
Година2022
Страници246
Езикбългарски
ИздетелСкайпринт
Вид корицамека

Подобни книги

Още 26 книги от същата категория:

Продуктът е добавен успешно към сравнението на продукти!