-10%

Над нещата

Над нещата

Нов продукт

16,16 лв

      

17,95 лв

Автори: Лиз Фослин и Моли Уест Дъфи

ISBN: 9789543901951

Издание: 1-во

Година: 2023

Страници: 262

Език: Български

Издател: Скайпринт

Повече детайли

От ранно детство ви внушават, че да изпитвате завист е недостойно; да давате воля на гнева си е осъдително; да съжалявате за пропуснатите възможности е безполезно; да проявявате уязвимост е малодушие.

Но истината е друга. Завистта ви припомня мечтите, които сте пренебрегнали. Гневът ви мотивира да отстоявате своите позиции. Разкаянието превръща грешките ви в уроци. Уязвимостта е цената на любовта.

Макар да са неприятни и понякога нетърпими, тези емоции не са отрицателни в своята същност. Начинът, по който им реагирате, ги прави такива. Необходима ви е пренагласа.

Колко пъти сте чували думите: „Я се стегни!“ Или: „Мисли си за нещо друго и ще ти мине!“ Изключително вреден съвет. Душевната болка не се лекува с празни приказки и отвличане на вниманието. Тъкмо обратното – спрете, признайте терзанията си и ги приемете. Отдайте им дължимото, в крайна сметка те се опитват да ви подскажат нещо.

Фактът, че се заинтригувахте от тази тази книга, е стъпка в правилната посока. Тя ще ви помогне да преодолеете своите трудни моменти, да разберете защо ви се случват и да отгатнете смисъла, скрит във всеки от тях.

АвторЛиз Фослин и Моли Уест Дъфи
ISBN978-954-390-195-1
Издание1-во
Година2023
Страници262
Езикбългарски
ИздетелСкайпринт
Вид корицамека

Подобни книги

Още 25 книги от същата категория:

Продуктът е добавен успешно към сравнението на продукти!