-30%

Шифърът на таланта

Шифърът на таланта ТВЪРДА КОРИЦА

Нов продукт

16,07 лв

      

22,95 лв

Автор: Даниъл Койл

ISBN: 978-954-390-189-0

Издание: първо

Година: 2022

Страници: 246

Корица: твърда подвързия с обложка

Език: Български

Издател: Скайпринт

Повече детайли

Майсторът не се ражда, той се изгражда.

Каква е тайната на таланта? Дар от бога ли е той или резултат от правилно насочени усилия? Или е някаква комбинация от двете? Тази книга стига отвъд горните въпроси: в нея родители, учители, треньори, инструктори - и всички останали - ще намерят знания и средства, чрез които да извлекат най-доброто, както от другите, така и от самите себе си.

В мащабното проучване на Даниъл Койл в различни "ковачници за таланти" из целия свят ще видите как гениалността на бразилските футболисти се заражда в школите по футбол на малки врати в родината им. Ще вникнете в основите на подготовката в академията Медоумант, откъдето са излезли най-прочутите съвременни музиканти, и ще разберете защо системата в училищата за бедни Хартууд в САЩ осигурява постъпване в университет на 80% от възпитаниците си.

Шифърът на таланта разглежда трите ключови елемента в обучението, без които високите постижения са невъзможни: специфичен начин на упражняване, поддържане на енергията и майсторско наставничество. Тук ще се запознаете с уменията на необикновени хора. Преподаватели, които знаят как да увеличат десетократно бързината на усвояване. Педагози, предизвикващи истинска страст и отдаденост, като използват нещо, подобно на магия. Велики наставници, които създават големи спортисти, виртуозни цигулари и прочути поп певци.

АвторДаниъл Койл
ISBN 978-954-390-189-0
ИзданиеПърво
Година2022
Страници246
ЕзикБългарски
ИздетелСкайпринт
Вид корицатвърда подвързия с обложка

Подобни книги

Още 26 книги от същата категория:

Продуктът е добавен успешно към сравнението на продукти!