-10%

Кодът на екипа

Кодът на екипа

Нов продукт

16,16 лв

      

17,95 лв

Автор: Даниъл Койл

ISBN: 978-954-390-199-9

Издание: първо

Година: 2023

Страници: 250

Език: Български

Издател: Скайпринт

Повече детайли

Днес, почти една четвърт след началото на новия век, конкуренцията е по-силна от когато и да било в човешката история. В глобалния свят, вместо личности вече се конкурират екипи, а разликата между силния и слабия екип не се измерва задължително с инвестираните в него пари.

Накъдето и да погледнем, виждаме, че някои групи от хора, преследващи обща цел, са по-способни от други. Но как се създават и функционират те?

 „Кодът на екипа“ прониква в тайните на едни от най-успешните организации в съвремениия свят – „Гугъл“, „Пиксар“, Джонсън&Джонсън. Но тук ще намерите и други примери за високоефективни организирани действия – големи спортни тимове, организирани престъпни банди и военни подраделения. Общото между всички тях е специфичната екипна среда, която превръща членовете на групата от индивидуалности в неудържим отбор.

Тази екипна култура, представляваща една от най-мощните сили на планетата, е основана на доверие и синхронизирани действия, развива се чрез креативност и иновации и в нея няма място за токсични отношения.

Задълбоченото изследване на Даниъл Койл ще ви посочи как да овладеете основните умения и техники, необходими за формирането и поддържането на екип, в който цари хармония и единомислие, проблемите се решават мигновено и всеки проект се реализира по най-добрия възможен начин.

АвторДаниъл Койл
ISBN978-954-390-199-9
Изданиепърво
Година2023
Страници250
Езикбългарски
ИздетелСкайпринт
Вид корицамека

Подобни книги

Още 25 книги от същата категория:

Продуктът е добавен успешно към сравнението на продукти!