Джоунс проницателят

Нов продукт

12,95 лв

      

17,95 лв

-5,00 лв

Автор:Анди Андрюс
ISBN:978-954-390-169-2
Издание:1
Година:2021
Страници:309
Език:Български
Издател:Скайпринт

Повече детайли

Понякога нещо ни се струва невъзможно...
         докато някой не го направи.

Забелязали ли сте, че Джоунс винаги се появява, когато имате най-голяма нужда от него?

Е, мистериозният старец отново е тук. Да, вярно, че се намира в ареста, но това разбира се не е случайно. Не е случайно и отварянето на магазина „1001 стоки Джоунс“, защото старият проницател, надарен с безкрайна мъдрост е последната надежда за много хора. Там, около вековната дъбова маса, загубилата посоката Кийли ще продължи начисто живота си, а малкият Оли ще се убеди, че любовта е по-силна от омразата и ще събере смелост за битката със злата Блеър Хюстън Мънро. На сбирките при Джоунс жителите на Ориндж Бийч ще открият, че ако правиш всичко както трябва, но не постигаш напредък, значи има нещо, което не знаеш. А проницателят ще помогне на всички да видят светлината, ще намигне и... ще изчезне.

„Но най-много се пази от опасната идея, че можеш да цамбуркаш на място. Мнозина вярват, че имат три избора: да плават по течението, срещу течението или да се крепят на повърхността, без да се придвижват в която и да е посока. В действителност обаче изборите са само два. Можеш да се мъчиш да вървиш нагоре или да се спуснеш надолу, но ако по средата на потока избереш да спреш да плуваш, няма начин да се задържиш на място. Водата – също като безцелния живот – винаги тече надолу. И завлича със себе си надолу всичко, което не прави усилие да се изтръгне от нейния захват.“

За Анди Андрюс вестник „Ню Йорк Таймс“ пише: „Това е човекът, които незабелязано се превърна в една от най-влиятелните личности в Америка“. Всички книги на автора са бестселъри. Бившият бездомник с дарба на проницател консултира щабовете на елитни футболни отбори, някой от най-големите корпорации в Щатите и Специалните сили на американската армия.

Останалите му книги, издадени на български са: Проницателят, Проницателят се завръща, Съкровищата на пътешественика, Малките неща, Седемте решения, Даровете на младия пътешественик, Съюзници, Дъното на басейна, Завръщане в Сойертън Спрингс.

АвторАнди Андрюс
ISBN978-954-390-169-2
Издание1
Година2021
Страници309
ЕзикБългарски
ИздетелСкайпринт
Вид корицаМека корица

Подобни книги

Още 22 книги от същата категория:

Продуктът е добавен успешно към сравнението на продукти!